•  
U bent hier:

Kennis door coaching

Samen naar een doel coachen

Rapporten en verslagen geven u gouden data. Maar hoe verwerft u het inzicht om de waarde van die data maximaal te benutten?
Adjustable coacht u en uw medewerkers. Zodat iedereen mee is, van de basis van het web tot de laatste online evoluties. Dat inzicht hebt u nodig om iedereen samen naar een duidelijk doel te laten werken.
Onze coaching focust op business, niet op webtechnieken. Want het einddoel is dat u meer en betere zaken doet. Die aanpak ligt helemaal in de lijn van de kernactiviteit van ons zusterbedrijf Thenable.


Weet wat u doet

Bent u bedrijfs- of teamleider gecoacht door Adjustable? Dan hebt u de kennis in handen om door te geven aan uw collega's:

  • wat is er nodig om samen online commercieel sterker te staan?
  • hoe stemt u het aanbod op de website beter af op wat de bezoekers willen?
  • welke kanalen zijn onbenut om uw volledige doelgroep aan te spreken?
  • hoe stippelt u een strategie op korte én lange termijn uit?

Dankzij onze coaching weet u meer dan ooit wat u doet – en wat u moét doen.


Overtuig uw aandeelhouders

Uw online activiteit past in het totale plaatje van uw bedrijf. Stellen uw aandeelhouders daar kritische vragen over? Dankzij de coaching van Adjustable hebt u de argumenten op zak om te tonen hoe u de onlinestrategie ontwikkelt en waarom u dat zo doet. U legt op overtuigende wijze uit wat de webevolutie is en hoe de resultaten bijdragen tot een hogere klanteninstroom en -trouw. Uw bedrijf en uw aandeelhouders zullen er wel bij varen.

Coaching = kennis

Vraag ons hoeOf bel direct 02/466.87.20