•  
U bent hier:

Uw klanten

Maak klanten van uw webbezoekers

Mensen bezoeken uw website via een link, omdat ze de URL hebben of omdat ze via Google iets zochten.

  • Ligt het bouncepercentage op uw site hoog en verdwijnen uw bezoekers meteen? Bouw de middelen in om ze meer en langer op uw website te houden.
  • Vertoeven uw bezoekers wel een tijdje op uw website, maar vertikken ze het om contact op te nemen of een bestelling te plaatsen? Dan is het tijd om meer vertrouwen te wekken en ze sterker te motiveren om de juiste stap te zetten.
  • Belandt de verkeerde doelgroep op uw website? Overweeg dan aan de content van uw website te sleutelen en uw producten of dienst anders te positioneren. Dankzij Adjustable krijgt u het juiste advies, gebaseerd op degelijk onderzoek. Data liegen niet, gebruik ze!

Verhoog het aantal webbezoekers

Komen de juiste bezoekers wel op uw site, maar veel te weinig?
Of waren het er vroeger veel meer en vraagt u waar ze tegenwoordig naartoe gaan?
Adjustable traceert hun sporen en leidt uw pad naar hen. We analyseren en adviseren, zodat u meer resultaatgericht verkeer op uw website krijgt.


Uw klanten zijn uw beste prospects

Vindt u dat een website alleen maar dient om nieuwe klanten aan te trekken? Vergeet niet dat bestaande klanten uw beste prospects zijn. U hoeft ze niet meer te overtuigen van uw kwaliteit. Voer daarom doelgerichte acties op uw website: u doet snel én goed business.

Wil u ook meer en betere klanten via het web?

Overleg met AdjustableOf bel direct 02/466.87.20